1000 RON bonus la inregistrare pe Betano


 

Fan bonus la prima depunere? Revendica oferta de bun venit de pe Betano si joaca ca un zeu cu pana la 1000 RON 💸. Depune acum si hai in joc! Afla aici tot ce trebuie sa stii despre oferta si ce surprize epice te asteapta pe Betano. Vibe-ul distractiei se simte cu un click pe butonul de mai jos!

* Oferta este activa pentru jucatorii care isi deschid pentru prima oara cont pe Betano. Oferta poate fi revendicata o singura data, la prima depunere. 

💣 Cum iei corect bonusul de bun venit pe Betano?

  • Apasa mai intai pe butonul de mai jos 
  • Opteaza pentru inregistrare si completeaza formularul 
  • Dupa ce ai completat formularul e momentul sa iti iei bonusul
  • Realizeaza prima depunere de minim 25 RON 
  • Primesti 100% din depunerea realizata 

👉 Exemplu: Ai depus 25 RON? Betano iti ofera inca 25 RON pentru joc. Bugetul tau s-a dublat si joci cu 50 RON sloturile tale preferate. 

👀 Cerinte de rulaj bonus de bun venit Betano 

  • Cerinta de rulaj este de x25 pentru jocurile din meniul Cazino si Loto
  • Indeplineste rulajul cat mai rapid si bucura-te de joc asa cum iti doresti

🔥 Inca nu stii daca sa iei sau nu acest bonus? Daca alegi Betano si revendici oferta nu doar ca joci cu un bonus de pana la 1000 RON cu rulaje mici dar descoperi o selectie impresionanta de jocuri. 

🎰 Te asteapta mai bine de 1700 de pacanele, zeci de loterii internationale, sute sau chiar mii de evenimente sportive si un portofoliu de infarct de mese live. Si sa nu uitam de ofertele zilnice, calendarele Advent, misiuni si turnee. Click mai jos si incepe aventura!

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Nu rata ocazia! Abonează-te la newsletter-ul nostru și fii mereu la curent cu cele mai noi bonusuri ale cazinourilor, ultimele lansări de jocuri și strategii de la profesioniști ca să câștigi mai mult!

      Confirm ca am peste 18 ani si sunt de acord sa primesc stiri si oferte de la cazinouri.

      Nu rata oferta de la Favbet