OFERTA PRIMAVERII – bonus dublu de la WINBET!


Expira la: 30.04.2024

Zilele de luni si miercuri vin in aprilie cu un motiv in plus sa-i alegi pe cei de la Winbet ca destinatie de joc. In aceste zile primesti un bonus de 150% la primele doua depuneri efectuate! Afla cum le obtii in randurile urmatoare:

Joaca gratis cu bonusul dublu de la Winbet!

 • Inscrie-te pe cazinoul Winbet apasand pe butonul de mai jos
 • Asigura-te ca ai un cont activ, apoi depune si mizeaza la jocurile indicate
 • Participa la promotia ‘Oferta Primaverii
 • Primesti 150% bonus la primele doua depuneri eligibile
 • Oferta limitata, valabila doar pana la finalul lunii aprilie
 • Contul tau trebuie sa fie verificat inainte de ora 23:59 a zilei precedente pentru a primi bonusurile

Alte informatii importante

 1. Primul bonus este de 150% pana la 750 RON. Il primesti daca realizezi o depunere de minim 200 RON in ziua promotionala. Se aplica cerinte de rulaj de 45x pentru bonus + depunere. Miza maxima ce contribuie la rulajul bonusului este de 10 RON. De asemenea, castigul maxim este limitat la 10,000 RON. Ai la dispozitie 2 zile sa indeplinesti rulajul de la data acordarii bonusului. Bonusul poate fi folosit doar la jocurile indicate in promotie.
 2. Al doilea bonus este de 150% pana la 100 RON, valabil la o depunere minima de 300 RON. Se aplica aceleasi cerinte de rulaj si eligibilitate mentionate pentru bonusul anterior. Bonusul este valabil exclusiv pentru jocurile eligibile in ziua respectiva.
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER
Nu rata ocazia! Abonează-te la newsletter-ul nostru și fii mereu la curent cu cele mai noi bonusuri ale cazinourilor, ultimele lansări de jocuri și strategii de la profesioniști ca să câștigi mai mult!

   Confirm ca am peste 18 ani si sunt de acord sa primesc stiri si oferte de la cazinouri.

   Nu rata oferta FARA DEPUNERE!