Retragere Netbet - Ia castigurile simplu si rapid

Esti nerabdator sa intri in posesia primelor tale castiguri la pacanele? Ai ghicit numerele la loterie sau ti-a iesit in sfarsit un bilet la pariuri? Inainte sa-ti cinstesti prietenii, este esential sa cunosti cateva aspecte tehnice legate de procedura de retragere Netbet. 

Intelegerea acestor lucruri te va ajuta sa obtii castigurile fara intarzieri, sa nu fii surprins in legatura cu valoarea impozitelor si sa mentii un comportament dezirabil pe site, fara sa incalci prevederile cazinoului. 

Avand in vedere faptul ca Netbet este o casa de pariuri online si un operator de cazino legitim, se va supune prevederilor legale stabilite de ONJN (Oficiul National pentru Jocuri de Noroc). In privinta platilor, cel mai important lucru de retinut este ca vei putea solicita o retragere doar printr-o metoda folosita anterior la depunere. 

Fiecare metoda de plata, fie ca este card bancar sau portofel electronic trebuie sa-ti apartina, adica sa fie emisa pe numele tau legal (cel din buletin). Mai departe, daca ti-ai creat un cont nou si nu l-ai validat cu buletinul, vei putea depune cumulat doar 900 RON prin orice metoda. 

La momentul actual, pe Netbet poti depune prin urmatoarele optiuni:

 • Card bancar VISA/Mastercard – necesita autentificare in 2 pasi (recunoastere faciala, amprenta, cod unic de acces), min 20 RON, max 200,000 RON, depunere instanta
 • Abon – min 20 RON, max 500 RON, fara comision, depunere instanta
 • Paysafecard – min 20 RON, max 1,000 RON, fara comision, depunere instanta
 • Okto.Cash – min 20 RON, max 4,500 RON, fara comision, depunere instanta
 • Skrill – min 20 RON, max 40,000 RON, fara comision, depunere instanta
 • Skrill 1-Tap – min 40 RON, max 40,000 RON, fara comision, depunere instanta
 • NETELLER –min 20 RON, max 40,000 RON, fara comision, depunere instanta
 • Transfer bancar local – min 20 RON, max 40,000 RON, fara comision, depunere in 1-5 zile lucratoare
 • Aircash – min 20 RON, max 5,000 RON, fara comision, depunere instanta
 • Apple Pay – min 20 RON, max 15,000 RON, fara comision, depunere instanta

Desi Netbet nu percepe deloc alte comisioane la depuneri, totusi, din valoarea fiecarei sume depuse, va trebui sa platesti 2%. 

Aceasta taxa pe viciu este redirectionata catre bugetul de stat in numele fiecarui jucator. Este important sa retii ca o parte din metodele de mai sus nu pot fi utilizate pentru retrageri, doar pentru depuneri, mai exact Apple Pay si metodele pre-platite ce folosesc numerar (Okto.Cash). Asadar, daca metoda aleasa de tine nu sustine retrageri, ti se va prezenta alternativa transferului bancar.

Odata ce esti gata de prima retragere Netbet, asigura-te ca esti logat in cont, mergi la sectiunea plati si selecteaza optiunea potrivita din lista. Poti alege urmatoarele variante:

 • Card bancar VISA/Mastercard – min 80 RON, max 180,000 RON, gratuit, timp de procesare – 0-2 zile lucratoare
 • Skrill – min 40 RON, max 40,000 RON, gratuit, timp de procesare – 0-2 zile lucratoare
 • Skrill 1-Tap – min 40 RON, max 40,000 RON, gratuit, timp de procesare – 0-2 zile lucratoare
 • NETELLER – min 80 RON, max 40,000 RON, gratuit, timp de procesare – 0-2 zile lucratoare
 • Paysafecard – min 20 RON, max 40,000 RON, gratuit, timp de procesare – 0-2 zile lucratoare
 • Transfer bancar local – min 80 RON, max 200,000 RON, gratuit, timp de procesare – 0-5 zile lucratoare
 • Aircash – min 80 RON, max 180,000 RON, gratuit, timp de procesare instant

Conform prevederilor ONJN, cererile de retragere pe Netbet vor fi aprobate doar pentru jucatorii ce detin conturi verificate KYC. Pentru rapiditate, asigura-te ca incarci in avans documentele cerute pe site-ul Netbet (copie dupa buletin, extras de cont bancar, factura la utilitati). 

Acestea sunt necesare pentru a certifica identitatea jucatorului, rezidenta curenta si faptul ca acesta detine metodele de plata folosite. Ai datoria sa indeplinesti aceasta formalitate in termen de 30 de zile de la prima depunere, atfel risti sa-ti fie suspendat contul Netbet, iar retragerile nu vor fi procesate.

Pe Netbet Casino, poti retrage maxim 100,000 EUR/USD/GBP sau echivalent in RON pe luna. Pentru a putea inainta o cerere de retragere Netbet de o valoare mai mare, trebuie sa contactezi in prealabil serviciul de suport clienti, si poate fi necesara furnizarea unor documente justificative suplimentare pentru dovedirea sursei banilor.

Timpii mentionati mai sus pentru o retragere Netbet se refera la durata de procesare a departamentului financiar. La aceasta se mai pot adauga cateva ore sau zile in functie de programul institutiilor financiare. Mai mult, Netbet a introdus recent si o solutie de plata rapida ce permite retrageri in 24 de ore pentru portofele electronice, respectiv 4 zile pentru transfer bancar.

Tine minte si ca fiecare retragere Netbet va fi comisionata conform noilor dispozitii ale Codului Fiscal, intrate in vigoare la data de 1 August 2022. Veniturile obtinute prin participarea la jocurile de noroc se supun unor clase de impozitare fixe. Orice impozit datorat se retine la sursa si este virat de Netbet in numele tau, astfel:

 • Pana la 10,000 RON castig brut – 3% impozit
 • Intre 10,001 RON si 66,750 RON, inclusiv – 300 RON + 20% pentru ceea ce depaseste suma de 10,000 RON
 • Peste 66,750 RON – 11,650 RON + 40% pentru ceea ce depaseste suma de 66,750 RON

Daca vrei sa anulezi o retragere Netbet, acest lucru este posibil doar daca aceasta se afla inca in asteptare, adica nu a fost validata de departamentul financiar. 

Trebuie sa te loghezi in cont, sa accesezi casieria dand click pe numele tau din coltul dreapta sus al ecranului, sa dai click pe sectiunea „retrageri in asteptare” si sa anulezi retragerea dorita. Odata anulata retragerea, primesti o notificare, iar banii se intorc inapoi imediat in balanta de joc.

Spre final, daca apar erori in procesul de retragere Netbet, pot exista doua cauze. Ori nu ti-ai efectuat cu succes verificarea contului, ori nu ai indeplinit cerintele de rulaj pentru un anumit bonus. Daca inregistrezi o cerere de retragere Netbet fara sa fi rulat bonusul, acesta va fi anulat, alaturi de orice castiguri rezultate din el. 

Fiind un cazino online cu o prezenta internationala, Netbet iti permite sa efectuezi retrageri folosind mai multe monede, in functie de tara de resedinta si de adresa IP, mai exact GBP, USD, EUR si RON.

Netbet retragere – Alege metoda potrivita pentru tine

Leave a comment