Jocurile de pacanele cu animale salbatice sunt printre cele mai incitante pe care le poti incerca la un cazino online. Ele se remarca prin nivelul ridicat de realism si te poarta in lumea creata pe role prin diverse mijloace.

De exemplu, adesea poate rula in fundal o muzica tribala, acompaniata de sunetele animalelor. Din punct de vedere vizual, pacanelele cu animale salbatice se desfasoara in jungla, in savana sau in locatii cunoscute, de exemplu Marele Canion.

Astazi iti vom prezenta un sub-gen la fel de simpatic, si anume jocurile de pacanele cu maimute. Nu mai este demult un secret faptul ca maimutele sunt printre cele mai inteligente animale. Mai mult, cand apar in forma grafica pe role, ne rasplatesc in stil mare, inclusiv cu rotiri gratuite sau multiplicatori.

Asadar, fara alte adaugiri, iti oferim topul celor mai simpatice sloturi cu maimute pe care sa le alegi la urmatoarea vizita in cazino:

5 pacanele cu maimute ce merita incercate in 2023

#1 3 Dancing Monkeys

3 Dancing Monkeys este un slot nou, lansat de Pragmatic Play in luna aprilie 2023. Este structurat in 5 role si 3 randuri, si are 243 de linii de plata. Slotul are o tema chinezeasca, iar maimutele prezente pe role sunt inspirate din astrologia estica. Potrivit acesteia, maimutele sunt simboluri ale norocului, inteligentei si vicleniei. Tabela de joc este plina de simboluri tematice, cum ar fi lanternele chinezesti, evantaiul sau monedele de aur.

Avem parte si de cateva simboluri speciale – inscriptia in limba chineza este simbolul wild si inlocuieste toate pictogramele, in afara simbolurilor diamant. Acestea din urma apar doar pe durata rotirilor gratuite si ofera trei tipuri de bonusuri – diamantul rosu creste configuratia jocului (5×5), diamantul verde adauga mai multe simboluri wild pe rolele 2, 3 si 4, in timp ce diamantul albastru adauga multiplicatori de 2x,3x sau 5x.

Bineinteles, fiecare bonus este semnalat si in partea dreapta a ecranului de cele trei maimute.

Odata ce ai declansat runda de rotiri gratuite, pe durata sa pot aparea si simboluri misterioase. Acestea iti ofera aleatoriu intre 1-42 de extra rotiri, sau premii cash de 30x-5,000x valoarea mizei. De asemenea, poti alege si sa cumperi speciala, pentru un cost de 100x valoarea mizei. Castigul maxim posibil la 3 Dancing Monkeys este de 12,077x, iar scorul RTP este de 96%.

#2 Monkey Mania

Cauti un joc de pacanele cu maimute incredibil de profitabil? Ei bine, Monkey Mania de la Playtech o sa ti se potriveasca de minune, pentru ca ofera si jackpoturi progresive. Slotul permite mize intre €0.04 si €20 per rotire (echivalent in RON), deci este accesibil tuturor buzunarelor.

Are o structura foarte simpla de grila 3×3 cu doar 8 linii de plata. Ca orice joc de pacanele veritabil cu maimute, si acestea are ca loc de desfasurare o jungla. Atmosfera de vara se simte din plin, tabela de joc fiind animata de ochelari de soare, palmieri, banane si cocktail-uri.

Scopul pariorului este de a umple intreaga tablela doar cu simboluri maimute. Daca nimeresti 9 maimute, declansezi jackpotul progresiv Mega (valoare prestabilita de £90,000 echivalent in RON), in timp ce 8 maimute declanseaza jackpotul progresiv Grand (incepe de la valoarea de £9,000 echivalent in RON).

In schimb, daca obtii intre 4-7 maimute pe role, tot vei fi rasplatit, insa cu premii cash de valoare mai mica (intre 5x si 50x). Simbolul maimuta este scatter-ul jocului – asadar, 3 sau 4 astfel de pictograme iti ofera un premiu cash de 5x-10x. Daca apar 5 maimute, declansezi functia bonus Respin Mania, iar simbolurile scatter se transforma in wild-uri.

Ca majoritatea sloturilor Playtech, si acesta are o rata de plata foarte avantajoasa de 97.03%.

#3 Monkey Bonanza

Monkey Bonanza este un slot recent lansat din partea unui studio mai putin cunoscut, Northern Lights. A aparut la cazinouri incepand cu luna aprilie, si are toate insemnele unei lansari moderne. Avem parte de simboluri animale 3D, o imagine realista a junglei si miscari energice ale pasarilor in fundal. Slotul are o structura foarte simpla de 5 role, 3 randuri si 10 linii de plata, si un scor RTP generos de 96.06%.

Ceea ce il face foarte profitabil este faptul ca are un hit frequency de 30.52% in jocul de baza. Asadar, ca o medie, te poti astepta la o combinatie castigatoare la fiecare 3 rotiri. Pentru ca slotul are volatilitate mare, castigurile de valoare semnificativa se lasa asteptate mai mult, asadar ai grija sa-ti gestionezi atent bugetul.

Principala functie bonus este Banana Bonanza, declansata atunci cand apare simbolul Jumbo Monkey in intregime pe role. Jucatorul va primi 3 re-rotiri, pe durata carora apar doar simboluri maimuta sau wild-uri. Pe parcursul jocului de baza si al rotirilor gratuite, pot aparea monede de aur in mod aleatoriu, cu valori cuprinse intre 0.2x si 50x. Rotirile gratuite sunt declansate de minim 3 simboluri scatter. Iar, daca vrei sa cumperi speciala, te costa de 45x valoarea mizei.

#4 Loco The Monkey

Lansat de Quickspin in anul 2021, Loco The Monkey este un joc de pacanele cu maimute ultra-realist, calitatea video fiind impresionanta, inclusiv de pe dispozitivele cu ecran mai mic. Slotul are 5 role, 50 de linii de plata si un RTP de 96.15%. Avem parte de doua functii bonus originale, More Monkey! Respins si Monkey Frenzy! Free Spins.

Prima functie este declansata de 4 sau mai multe simboluri wild in jocul de baza. Pe durata re-rotirilor, simbolurile wild raman fixate pe role iar, daca apar alte wild-uri, si ele raman fixate. Re-rotirile continua pana nu mai apar deloc wild-uri, iar la final primesti castigurile totale.

Runda bonus Monkey Frenzy! Free Spins este declansata de minim 3 simboluri scatter, jucatorul fiind rasplatit cu 10 runde extra. Din nou, toate simbolurile wild raman fixate pe role iar, ca un bonus, pot fi acompaniate si de multiplicatori de pana la 3x. Slotul permite un castig maxim de 6,829x si are o volatilitate medie spre mare.

#5 Chunky Monkey

Ultima noastra alegere pentru tine este Chunky Monkey de la RealTime Gaming. Vorbim tot de o lansare noua, din 2022, insa layoutul si simbolurile sunt mai degraba vintage. Avem parte de 3 role si 5 linii de plata, iar pe tabela de joc se regasesc septari, banane si maimute. Mizele acceptate incep de la €0.25 per rotire, in timp ce pariul maxim este de €25. Lemurul jucaus este wild-ul jocului si inlocuieste toate celelalte simboluri in afara scatter-ului.

Maimuta este simbolul bonus, iar orice castig in care apare este multiplicat. Daca nimeresti 3 maimute scatter, primesti 7 rotiri gratuite cu multiplicatori. Runda de rotiri gratuite poate fi declansata din nou. Locurile libere ramase pe role sunt inlocuite de simboluri identice. Desi pare un slot simplu si nu foarte impresionant, permite un castig maxim exploziv de 50,000x pe linia de plata.

Lasa un comentariu