Primele sloturi online aveau o constructie rudimentara, ceea ce era de asteptat pentru orice inventie nou creata. Exista un numar fix de role si linii de plata, iar, in functie de combinatiile de simboluri, obtineai castigurile aferente. Nu spunem ca nu exista un loc in piata si pentru aceste sloturi vintage, insa, probabil iti aduci aminte si ca, in afara jocului de baza, nu exista nimic incitant. In plus, ca tabloul sa fie complet, putea dura foarte mult pana declansai un castig.

Din fericire, lucrurile nu au ramas asa peste ani. Numarul dezvoltatorilor de software pentru industria de cazino a crescut intr-un ritm alert, iar fiecare dintre acestia a adus noi inovatii sloturilor. Printre acestea se numara si speciala – aceasta este runda cu rotiri gratuite sau caracteristica bonus a jocului.

In ziua de azi, este aproape imposibil sa nu gasesti pacanele cu speciale. Jocurile moderne ofera nu doar rotiri gratuite, ci si alte functii bonus profitabile, cum ar fi jackpoturile, multiplicatorii progresivi ce pot creste la infinit, simboluri speciale wild etc. Mai mult, unii dezvoltatori iti permit inclusiv sa cumperi speciala, daca ai bugetul necesar la dispozitie.

Asadar, te invitam sa te faci confortabil si sa descoperi motivele principale pentru care merita sa alegi pacanele cu speciale pentru urmatoarea sesiune de gameplay, dar si cele mai bune astfel de jocuri, disponibile gratuit pe site-ul nostru.

De ce sa joci la pacanele cu speciale?

Pacanelele cu speciale au, in medie, un scor RTP mai bun (peste 96%), si ofera castiguri mai mari in comparatie cu jocurile clasice. Dupa cum am mentionat anterior, in primele sloturi aparute, nu exista conceptul de joc bonus. Exista doar jocul de baza si atat. In schimb, la pacanelele cu speciale, in runda bonus se pot obtine cele mai mari castiguri ale jocului. In unele cazuri, acestea pot ajunge chiar si la de 50,000x-100,000x valoarea mizei.

Pentru a declansa speciala, de regula, jucatorul trebuie sa obtina minim 3 simboluri bonus sau scatter pe role. Apoi, in functie de joc, este rasplatit cu un numar fix de rotiri gratuite – 10, 15, 20 etc. De asemenea, runda de rotiri gratuite poate fi declansata din nou, sau nu, acest lucru fiind la latitudinea furnizorului.

Bineinteles, in pacanelele moderne, speciala poate lua si alte forme. Ne referim la jocuri tematice de tip pick-em (selecteaza simboluri pe ecran), simboluri sticky wild sau stacked wild (raman pe ecran pentru urmatoarea rotire, sau sunt stivuite unul peste altul), multiplicatori, reactii de simboluri etc. Mai mult, in cazul pacanelelor Megaways, pe durata rotirilor gratuite, grila de joc se poate extinde pana la configuratia maxima (de exemplu pana la 117,649 modalitati de castig).

Ce inseamna sa cumperi speciala, si merita sa o faci?

Functia de cumparare a bonusului iti permite practic sa sari peste jocul de baza, si sa ajungi direct in runda bonus. Pentru acest lucru, trebuie sa platesti un procentaj fix din miza, de exemplu 100x, 150x sau 200x. Daca bugetul iti permite, este o alegere inspirata sa cumperi speciala, din mai multe motive. Pentru inceput, ajungi exact unde este cel mai mare potential de castig, deci ai sanse mai mari sa parasesti sesiunea de gameplay cu mai multi bani in buzunar. De asemenea, nu iti irosesti bugetul pe rotirile neproductive din jocul de baza.

Poate fi o idee buna sa cumperi speciala si in cazul sloturilor foarte volatile. Din constructie, aceste tipuri de pacanele platesc rar, iar atunci cand un castig se declanseaza, de regula are o valoare foarte mare.

Primul dezvoltator de software care a lansat aceasta optiune de cumparare a specialei a fost Big Time Gaming, cu slotul White Rabbit Megaways. In functie de studio, aceasta optiune poate fi gasita sub mai multe nume alternative, de exemplu bonus buy, cumpara bonusul, cumpara speciala sau feature drop. Intre timp, gratie popularitatii inregistrate in randul jucatorilor, si alti dezvoltatori au inceput sa includa optiunea aceasta, de exemplu Wazdan sau Pragmatic Play.

Trebuie sa mentionam si faptul ca, in unele pacanele cu speciale, cumpararea bonusului poate creste scorul RTP. De exemplu, in Money Train 2 de la Relax Gaming, acest scor creste de la 96.4% la 98%. Verifica mereu informatiile din tabela de plata si din meniul explicativ. Acest lucru nu se aplica mereu, exista si jocuri in care cumpararea specialei nu afecteaza scorul RTP, sau chiar il scade.

Top 3 sloturi cu speciale pe care sa le incerci gratis

Daca nu ai activat niciodata aceasta functie in modul de joc pe bani reali, si nu vrei sa-ti risti bugetul inca, avem solutia potrivita pentru tine. Iata 3 sloturi cu speciale pe care le poti incerca gratis, fara inregistrare, pe site-ul nostru:

#1 Bigger Bass Blizzard Christmas Catch

Bigger Bass Blizzard Christmas Catch este un slot maritim cu 5 role, 4 randuri si 12 linii de plata din oferta Pragmatic Play. Are o rata de plata atractiva de 96.71% si numeroase functii bonus, printre care se numara si rotirile gratuite, substitutiile wild, multiplicatorii si premiile cash. Daca doresti sa cumperi speciala, costul aferent este de 100x valoarea mizei. Odata ce ai achizitionat speciala, la urmatoarea rotire, pe role vor aparea aleatoriu 3, 4 sau 5 simboluri scatter.

🎰🎰 Joaca Bigger Bass Blizzard Christmas Catch GRATIS, FARA INREGISTRARE!! 🎰🎰

#2 Hot Pepper

Cui nu ii plac sloturile mexicane? Noi le indragim foarte mult, datorita atmosferei pline de sarbatoare pe care o creeaza, dar si a elementelor grafice colorate si a soundtrack-ului specific. Hot Pepper ne invita la o petrecere cu pinata in desert, si ne ofera un castig maxim de 10,000x valoarea mizei.

Slotul are o structura de 7 role si 7 randuri, si nu are linii de plata fixe, ci foloseste mecanica de plata Cluster Pays. Asta inseamna ca obtii un castig pentru un grup de minim 5 simboluri de acelasi tip, pe verticala sau orizontala. Daca vrei sa cumperi rotiri gratuite, costul este de 100x valoarea mizei totale.

🎰🎰 Joaca Hot Pepper GRATIS, FARA INREGISTRARE!! 🎰🎰

#3 Aztec Blaze

Ultimul in lista noastra este Aztec Blaze, tot de la Pragmatic Play. Acest joc misterios cu tematica azteca ne ofera o structura clasica de 6 role, 4 randuri si 25 de linii de plata, si un scor RTP de 96.50%. Printre caracteristicile bonus se numara simbolurile supradimensionate colossal si re-rotirile. De asemenea, poti cumpara rotiri gratuite daca platesti de 60x valoarea mizei.

🎰🎰 Joaca Aztec Blaze GRATIS, FARA INREGISTRARE!! 🎰🎰

Lasa un comentariu