Fiecare jucator viseaza cu ochii deschisi la momentul in care rolele se opresc pe o super-combinatie castigatoare si declanseaza marele jackpot. Pentru ca dezvoltatorii de software, dar si cazinourile online, se afla in competitie permanenta pentru a atrage jucatorii, in mod natural, si tipurile de jackpoturi existente pe piata sunt din ce in ce mai variate in zilele noastre.

Astazi, noi iti vom prezenta principalele tipuri de jackpoturi pe care le poti revendica in agentii, sali de jocuri sau cazinouri online si, bineinteles, cum il alegi pe cel mai potrivit pentru tine.

Top jackpoturi la cazino, revendicabile in 2023

Ca un principiu general, un singur cazino online poate avea in colectia sa pacanele cu mai multe tipuri de jackpoturi. Cele mai frecvente sunt jackpoturile fixe, progresive, mystery, must-drop si cele exclusive.

Pe toate acestea le vei gasi la cele mai bune cazinouri online licentiate din tara noastra – daca nu stii de unde sa incepi, verifica si pagina noastra, top cazinouri, pentru mai multe detalii.

#1 Jackpot Fix

Dupa cum ne spun si din nume, sloturile cu jackpot fix au un castig maxim predeterminat de dezvoltator. Asadar, nu conteaza cate persoane joaca la acel aparat sau slot online in acelasi timp. Orice s-ar intampla, jocul nu poate plati peste plafonul respectiv. Acel plafon se calculeaza ca un procentaj din miza, de exemplu 5,000x valoarea mizei, 10,000x valoarea mizei s.a. Cateva exemple de pacanele populare cu jackpot fix sunt Dead or Alive, Starburst si Bounty Gold.

Asadar, la aceste sloturi, ideal este sa folosesti o miza cat mai mare pentru ca premiul sa fie substantial. Tine minte si faptul ca, in general, jackpoturile fixe pot fi greu de declansat, pentru ca aceasta suma maxima este rezervata rundelor bonus.

Mai intai este nevoie ca jucatorul sa declanseze speciala jocului sau runda cu rotiri gratuite, sau sa indeplineasca alti pasi specifici (sa foloseasca miza maxima, sa obtina un anumit numar de simboluri wild, sa colecteze diverse pictograme pe ecran etc.).

#2 Jackpot progresiv

Pacanelele cu jackpot progresiv au un premiu maxim ce creste concomitent cu mizele jucatorilor inregistrate la acel titlu. Asadar, daca slotul este foarte popular si se inregistreaza trafic mare pe el, valoarea jackpotului poate creste pana la mii, chiar milioane de RON, pana in momentul in care este revendicat.

Sloturile cu jackpot progresiv au de regula o valoare minima de inceput, stabilita de dezvoltator (de exemplu 1,000 RON), si nu exista o limita maxima pana la care poate creste. Unele pacanele cu jackpot progresiv au intrat si in Cartea Recordurilor pentru valoarea exploziva a premiilor oferite, de exemplu Mega Moolah de la Microgaming, care a platit in trecut peste 10 milioane de $.

Odata ce jackpotul cel mare este revendicat, se va reseta pana la acea valoare de inceput pe care am mentionat-o anterior. La unele pacanele cu jackpot progresiv, ca sa te califici pentru jackpot, poate fi nevoie sa folosesti miza maxima sau sa activezi toate liniile de plata cu un pariu.

Cele mai populare pacanele cu jackpot progresiv pe care le poti incerca in Romania sunt Age of The Gods, Mega Moolah, Gladiator, Beach Life si Jackpot Giant. In functie de titlu, un procentaj fix din mizele jucatorilor este redirectionat spre finantarea jackpotului, cel mai frecvent 1% sau 3%.

#3 Jackpot Mystery

Jackpoturile Mystery sunt tot un tip de jackpot progresiv, insa se adauga un element de mister, dupa cum ne promit si din nume. Valoarea acestor jackpoturi este controlata fie de cazino, fie de dezvoltatorul de software, si creste concomitent cu mizele jucatorilor. In majoritatea cazurilor, jackpoturile mystery sunt multi-level, adica avem parte de mai multe jackpoturi progresive in aceeasi runda bonus, cu nume sugestive ca Mini, Major, Grand etc.

Cele mai populare jackpoturi Mystery din tara noastra sunt cele oferite de dezvoltatorul bulgar, EGT. Acest studio ofera o runda bonus la sloturile eligibile ce poarta numele de Jackpot Cards. La orice rotire aleatorie in jocul de baza, poti declansa acest bonus. Apoi, ti se va cere sa alegi 3 carti de joc dintr-un grup de 12 de pe ecran. Daca reusesti, vei primi jackpotul aferent suitei cartii respective (jackpot de inima neagra, inima rosie, romb sau trefla).

Poti revendica aceste jackpoturi EGT la o varietate de titluri populare ca Shining Crown, Burning Hot, 40 Super Hot sau Rise of Ra.

#4 Jackpot Must-Drop

Jackpoturile must-drop sunt raspunsul jucatorilor la o problema foarte frecventa, si anume durata extinsa de timp necesara declansarii unui jackpot progresiv.

La polul opus, jackpoturile must-drop sunt programate sa fie revendicate la un interval predeterminat de timp, de exemplu 24 de ore. Ele vor creste concomitent cu mizele jucatorilor, ca un jackpot progresiv obisnuit, singura diferenta este ca vor fi garantat castigate fie intr-o ora, o zi sau o saptamana.

Un exemplu concret aici ar fi jocurile de pacanele de la Red Tiger Gaming ce ofera jackpoturi zilnice si orare jucatorilor – Dragon’s Luck Power Reels, Dynamite Riches, Pirates’ Plenty Battle for Gold etc.

#5 Jackpot Exclusiv

Jackpoturile exclusive reprezinta o categorie speciala de jackpoturi ce poate fi revendicata doar la un anumit cazino online, sau la o serie de cazinouri online operate de aceeasi companie.

De exemplu, in tara noastra, cazinoul 888 ofera o serie de jackpoturi progresive exclusive la pacanele, cu valori cuprinse intre 78 000 RON si 4 milioane de RON (Aztec Realm, Noche de Los Muertos, a Nightmare on Elm Street).

Si cazinoul Superbet ofera un jackpot exclusiv ce poarta numele de X Jackpot. Acesta este un jackpot local, ce poate fi revendicat la orice agentie Superbet de pe teritoriul tarii noastre. X Jackpotul este un jackpot progresiv pe 5 niveluri. Pentru a fi eligibil, jucatorii trebuie sa investeasca minim 10 RON la orice aparat din agentiile Superbet.

Peste 4,000 de agentii sunt conectate in acest sistem local de jackpoturi. Recent, un parior din Bucuresti a obtinut un X Jackpot de nivel 4 in valoare de peste 386 000 RON. Principiul este acelasi ca la alte jackpoturi progresive – un procentaj din mizele jucatorilor finanteaza pot-ul. Acesta continua sa creasca pana la momentul revendicarii.

Lasa un comentariu